fbpx

Lief weet wat ze wil

“Dat is het meest verstandige dat je kan doen Hendrik.” Antwoord Lief. “Anders maak je het mij heel moeilijk om je te helpen, en daar is het toch om begonnen.” “Waarom heb ik dan het gevoel dat het om meer om jou draait dan om mij?” Mompelt Hendrik. Lief zucht en doet een poging het aan Hendrik uit te leggen. “Ik ben hier om jou te helpen, en dat betekent nu eenmaal dat ik het middelpunt van jouw leven zal zijn. Besef je nu hoeveel ik voor je over heb? Ik offer een deel van mijn leven voor je op!” Hendrik is door deze woorden nog niet overtuigd, maar Lief gaat verder voordat hij kan reageren. “Links of rechts?” Hendrik, nog steeds in de war: “Huhh….”
“Geef eens antwoord, zo moeilijk is het toch niet.” “Links” zegt Hendrik. “Goed dan, ik slaap links. Zie je wel dat je zelf ook beslissingen mag nemen! Ik heb het beste met je voor. Kom, in de benen, ga mijn koffer halen uit de huiskamer. En snel.” “Volgens mij ben ik degene die moet zeggen wat jij moet doen, niet andersom.” “Als jij vannacht niet aan het voeteinde wil slapen, ga je je vanaf nu gedragen. Lijkt je dat zelf ook geen goed idee?” Valt Lief uit. “Ik ben hier om je te helpen, niet om je op te voeden!” Hendrik staat op en vraagt: “Ben jij altijd zo?” Lief kijkt hem met trouwe hondenogen aan en antwoord: “Zo lief bedoel je?”
Dit was het verhaal over hoe Hendrik en Lief elkaar hebben ontmoet. Wij willen graag weten of dit verhaal een vervolg moet krijgen, daarom verzoeken wij om hieronder je stem uit te brengen. [yop_poll id=”1″]