fbpx

Wat leuk dat je even kennis komt maken met ons!

 

Wij, Feikje en Henk, zijn de bedenkers en makers van de strips en verhalen over Hendrik & Lief. Wij zijn al jarenlang bevriend en doen dit als een gezamenlijke hobby. Verder is er over ons niet veel te vertellen dat vermeldenswaardig is, behalve dan dat we dit ook doen met een missie

Onze missie.

Onze missie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ColSensation. En specifiek voor het team De Mont Ventouxligans. De leden van dit team beklimmen ieder jaar de Mont Ventoux om zoveel mogelijk donatiegelden bij elkaar te krijgen voor de bestrijding van kanker. Wij willen graag daar aan mee werken, want ook wij, net als velen met ons, kennen wel iemand met deze vreselijke ziekte.

Hoe we dat doen.

Wij hebben agenda’s, kalenders en notitieboeken rond het thema Hendrik & Lief ontwikkeld en die verkopen wij in onze webshop. De opbrengst van deze artikelen doneren wij aan ColSensation.

 

Wat nog meer.

Natuurlijk kan je op de site van ColSensation doneren aan De Mont Ventouxligans, maar dat kan ook op de site van Hendrik & Lief. Het leuke daarvan is dat je dan van ons wat terug krijgt. Doneer € 5,00 en je onvangt, behalve elke week de nieuwste strip, een half jaar lang wekelijks de verhalen over het leven van Hendrik & Lief. Als bonus ontvang je 10% korting in onze webshop.