fbpx

Kanker, je zal het maar hebben!

door | 17 aug 2019

Kanker, je zal het maar hebben!

 

Veel mensen lijden aan kanker en moeten onder ogen zien dat hun leven van het ene moment op het andere op z’n kop staat.

 

Om deze ziekte op z’n minst tot een chronisch ziekte te reduceren is er heel veel geld nodig. Geld voor onderzoek om nieuwe behandelmethodes en medicijnen te vinden.

 

Geld, alles draait om geld. Daarom is het zo mooi om te zien dat er mensen zijn die zich inzetten om dat geld bij elkaar te krijgen.

 

Wij, Henk en Feikje, van de strips over Hendrik & Lief kennen zulke mensen. Zij zetten zich in door de Mont Ventoux te beklimmen en zo sponsorgeld in te zamelen.

 

Dat zijn de mensen van het team De Mont Ventouxligans die mee doen aan ColSensation, een organisatie dat als doel heeft gelden in te zamelen voor het KWF en regionale kanker gerelateerde doelen.

 

Om dit geweldige team te steunen hebben wij voor dit doel een agenda 2020 ontworpen. Met de opbrengst hievan steunen wij De Mont Ventouxligans en daarmee de strijd tegen kanker.

 

Agenda 15.00

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal 0.00
Order Total 0.00
  • we sturen je door naar iDeal.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.