fbpx

Even voorstellen, de karakers uit de verhalen over Hendrik & Lief.

Zoals jullie waarschijnlijk al weten zijn wij bezig met het schrijven van verhalen over het leven van Hendrik en Lief. Ook zijn we al druk bezig met het fotograferen en andere werkzaamheden hiervoor. In deze verhalen komen een paar nieuwe karaters in voor en die willen wij graag even aan jullie voorstellen.

Hendrik

Natuurlijk kennen jullie Hendrik al van de strips en het verhaal over hoe Hendrik en Lief elkaar hebben ontmoet.

Hendrik heeft geen werk, maar wel een passie. Een passie voor lezen en schrijven. Hij leest graag over de grote denkers uit lang vervlogen tijden en schrijft daar stukjes over in de krant. Volgens Lief zijn zijn verhalen zo oud en stoffig dat als je tegen de krant blaast de letters er af waaien.

Lief

Lief kennen jullie ook al, maar wat jullie niet weten is dat zij een gediplomeerd life coach is.Hoe ze aan dat diplma is gekomen kunnen jullie straks lezen in één van de vervolg verhalen over Hendrik en Lief.

Zoals jullie al gemerkt hebben kan ze haar kwaliteiten als life coach goed gebruiken om Hendrik een beetje te heropvoeden. Niet dat Hendrik daar op zat te wachten, maar hij zal het er toch mee moeten doen.

Moedertjelief

De moeder van Lief zal jullie misschien ook al bekend voorkomen. In het verhaal hoe Hendrik en Lief elkaar hebben ontmoet speelt ze ook een rol.

Moedertjelief heeft Lief meer dan 50 jaar lang opgevoed en is blij dat ze eindelijk de deur uit is. Waar ze niet zo blij mee is, is dat ze hokt met Hendrik en dat ze die twee niet tot een huwelijk kan bewegen.

Don

En dan Don. Don is de oudere broer van Hendrik en zal in de komende verhalen regelmatig een rol spelen.

Je kan Don kwaliciferen als een charmeur met een licht criminele inslag. Hij probeert overal een financieel voordeel te halen en zet daar met plezier zijn goede voorkomen voor in. Moedertjelief kan met Don goed door één deur, en dat levert de nodig frustratie op bij Lief die Don niet helemaal  vertrouwt.

Blijf ons volgen, binnenkort volgt er nog ander belangrijk nieuws. Wat dat is houden we nog even voor onszelf, maar het gaat iets geweldigs worden!